Billeder af anvendte botanicals og laboratorieudstyr.
Enebær
Enebær giver den karakteristiske ginsmag.
Irisrod
Irisrod tilføjer underliggende rodnoter.
Kinesisk Kvanrod
Angelikaroden giver noter af jord og rødder.
Rosa Peber
Rosa peber giver en mild pebersmag.
Paradispeber
Paradispeber komplementerer den rosa peber i Højer Gin
Korianderfrø
Korianderfrø giver citrusnoter.
Pomeransskal
Pomeransskal supplerer med bitre citrusnoter.
Appelsinskal
Appelsinskal tilføjer sødlige citrusnoter.
Citronskal
Citronskal tilføjer citrusnoter.
Mandler
Mandler kan være med til at forlænge smagen.
Kassia bark
Kassia kanel giver krydrede undertoner.
Clara Friis pærer
Pærer giver let sødme.
Lakridsrod
Lakridsrod giver sødme, men ikke lakridssmag i Højer Gins.
Solbær
Solbær er den primære kilde til den søde eftersmag i Højer Gin.
Hindbær
Hindbær komplementerer solbær og trækker bærsmagen frem
Hyldeblomst
Hyldeblomster forstærker den søde eftersmag.
Lab - Temperatur
Temperaturen er vigtig, når man destillerer.
Lab - Vejning af botanicals
Alle botanicals vejes nøjagtigt af.
Lab - Alkohol måles
Alkoholprocenten måles og resultatet korrigeres efter væskens temperatur.
Højer Gin - IWSC 2021 Bronze
Højer Gin opnåede 86p og dermed en bronzemedalje ved IWSC smagskonkurrence i 2021.
Højer Gin Basic - IWSC 2021 Silver
Højer Gin Basic opnåede 90p og dermed en sølvmedalje ved IWSC smagskonkurrence i 2021.
IMG_2115(1)
Jagtgården, jeg bor på og som i 1570' erne var Frederik II's jagtgård, hvorfra han har skrevet breve december 1577 (samme år som Christian IV blev født.)