Højer Gins

HØJER GIN er lavet på London Dry Gin metoden, hvor alle bontanicals er destilleret på én gang og hvor der efterfølgende kun er tilsat vand for at tilpasse alkoholprocenten. De toneangivende botanicals er enebær, mild peber og solbær.

Jeg har valgt netop denne kombination, da jeg har solbær i haven og er fascineret af, at busken dufter hele året samt, fordi jeg på det tidspunkt ikke kunne finde andre London Dry Gins på markedet med solbær.

Det er en let, gin med frugtagtig eftersmag.

Alkoholprocenten er 42 for at den også skal kunne nydes ren.


Første batch er produceret hos Anders BIlgram ved Nordisk Brænderi


HØJER GIN opnåede en bronzemedalje ved IWSC smagskonkurrence i 2021.

HØJER GIN BASIC er lavet på London Dry Gin metoden, hvor alle bontanicals er destilleret på én gang og hvor der derefter kun er tilsat vand for at tilpasse alkoholprocenten.

De toneangivende botanicals er enebær, tasmansk bjergpeber samt citrus.


BASIC udgaven er mit bud på en helt klassisk gin og målet har været at lave: "den gin, man altid vender tilbage til".



Alkoholprocenten er 43,3.




HØJER GIN BASIC opnåede en sølvmedalje ved IWSC smagskonkurrence i 2021